Skip to Store Area:

0 items

Algemene voorwaarden

Teruggestuurde artikelen - 100% terugbetalingsgarantie

Wij bieden een gegarandeerde terugbetaling aan. Als je om eender welke reden de artikelen die je ontvangt niet wenst te houden, stuur ze dan gewoon terug en wij zullen de artikelen na ontvangst volledig vergoeden. De verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij wij een fout hebben gemaakt met jouw bestelling, of tenzij we anders overeenkomen (bijv. Wanneer gratis verzending/terugsturing werd aangeboden). De artikelen moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, met de etiketten er nog aan en mogen niet gedragen zijn. Er mag geen spoor zijn dat de artikelen werden gedragen, zoals bijvoorbeeld make-up op de kledij of een sigaretlucht. Als je artikelen terugstuurt zonder de etiketten, of niet in hun orginele verpakking, of als ze werden gedragen, zullen we je de artikelen terugbezorgen en de verzendkosten aanrekenen. Ondergoed en oorringen kunnen om hygiënische redenen niet worden teruggestuurd. Op maat gemaakte artikelen kunnen ook niet worden teruggestuurd omdat ze speciaal voor jou werden gemaakt (op maat gemaakte artikelen worden duidelijk zo omschreven op hun productpagina's).

De artikelen moeten binnen de 30 dagen na ontvangst worden teruggestuurd met bewijs van verzending aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor artikelen die zoek raken bij de post. Gebruik daarom alsjeblieft een verzending met ontvangstbewijs of iets gelijkaardigs. Indien wij akkoord gaan dat een artikel na 2 maand wordt teruggestuurd, zullen wij de transactiekosten bij de terugbetaling aanrekenen (Paypal laat bijv. niet toe dat een terugbetaling na meer dan 60 dagen wordt verwerkt dus kunnen wij de transactiekosten niet terugclaimen - deze kosten worden dan aan jou doorgerekend als artikelen niet binnen deze periode van 60 dagen worden teruggestuurd).

Verzending

Artikelen die wij in voorraad hebben worden dezelfde week nog opgestuurd. Wij ontvangen iedere week nieuwe voorraad, dus als je artikel niet beschikbaar is zal het worden opgestuurd nadat we een nieuwe voorraad hebben ontvangen. We bestellen de meeste schoenen nadat een bestelling wordt geplaatst, and we versturen bestellingen van schoenen doorgaans binnen 5 tot 10 dagen. Verzending met bezorging de volgende  dag is dus niet beschikbaar voor schoenen. We kunnen ze wel verzenden met bezorging de volgende dag eens we het artikel in voorraad hebben.

Deze beperking geldt enkel voor schoenen, en niet voor andere artikelen op onze website. Houd er alsjeblieft rekening mee dat sommige artikelen zoals op maat gemaakte corsetten na ongeveer 3 tot 6 weken worden opgestuurd, zoals aangegeven op hun productpagina's.

We sturen AL onze artikelen op als verzendingen met ontvangstbewijs en ontvangen hiervoor een tracking nummer dat op verzoek kan worden verkregen. Aangezien we de verzendingen opsturen met ontvangstbewijs kunnen we geen instructies aanvaarden om pakjes bij buren of in kasten enz. achter te laten.
Als je vragen hebt over de ontvangst van verzendingen, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Waar is mijn pakje?

We kunnen je een tracking nummer voor je pakje bezorgen. Je kunt op deze websites zien waar je pakje zich bevindt:

Royal Mail Track & Trace: track.royalmail.com

Annulaties

Je kunt jouw bestelling voor ze wordt opgestuurd altijd annuleren voor een VOLLEDIGE terugbetaling. Dit geldt niet voor:

Op maat gemaakte artikelen zoals corsetten en juwelen, die speciaal voor jou worden gemaakt volgens jouw individuele wensen. Deze op maat gemaakte artikelen worden duidelijk zo omschreven op hun product paginas.

De meeste bestellingen van schoenen worden voor jou besteld en op maandag verzonden. Bestellingen van schoenen kunnen niet worden geannuleerd als ze al door onze leveranciers werden opgestuurd, namelijk 2.5 dagen voor verzending.

Nieuwsbrief

Onze klanten worden automatisch aan de nieuwsbrieflijst toegevoegd. Je kunt je ALTIJD uitschrijven door op de uitschrijflink onderaan deze emails te klikken. Alle abbonnees van onze nieuwsbrief nemen automatisch deel aan de maandelijkse schoenenverloting (als je de nieuwsbrief niet ontvangt, neem je geen deel aan deze competitie).